Pages

Thursday, March 3, 2011

Misery Business - Paramore

Biliyorum, biliyorum, herkes Paramore'a "ergen grubu", yaptığı müziğe "ergen müziği" diyor. Büyük ihtimal haklılar da zaten, ama seviyorum ne yapayım. Tam ergenliğimin doruklarında onları keşfetmem ve gerçekten çok hoşuma gitmeleri benim suçum mu? Tabii ki değil. 

Hala oturup her gün onları dinliyorum değil. Hatta uzun bir süredir dinlememiştim, dün bu şarkıyla karşı karşıya gelene kadar. Sözlerinin büyük çoğunluğunu hatırlıyor olmamla gurur duydum. Ne olursa olsun çok eğlenceli bir şarkı ve zamanında - ve dün- Hayley Williams'a az eşlik etmedim.

Şarkı, Paramore'un 2. albümü Riot'tan (2007). İyice radyo sunucusu havasına giriyorum ya, hayırlısı.

Tuesday, March 1, 2011

Misery (acoustic) - Maroon 5

Uzun süredir bir şey yazamadım. Sınavım vardı, ayrıca bu ara hep aynı şeyleri dinliyorum, yeni bir şeylere denk gelmedim.

Lady GaGa'nın yeni şarkısını dinlemedim, klibini de izlemedim. Henüz merak etmiyorum, yakında zaten dört bir tarafta çalacağı için, istemesem de öğreneceğime eminim. 

Britney Spears'ın klibi (Hold It Against Me) de patladı zaten. Klibin iş yapmayacağını anlamışlar, o yüzden deli gibi reklamını yaptılar, sonuçta bir işe yaramadı gerçi. Çok yaşlandın BritBrit, Overprotected günlerindeki gibi dans ettiğin videolar istiyoruz, yıllardır comeback klipleri çeke çeke nefret ettirdin yahu.

Bugünkü şarkı yine Maroon 5'tan. Bu aralar hep Hands All Over albümünü dinliyorum, çok sevdim. Ayrıca şarkıların akustik versiyonları hep daha güzel, daha sakin, daha huzurlu. Bir akustik albümü yapsınlar.